ДУКАТ – найкраще знаряддя для осені

19.10.2020

Ось уже понад 10 років LOZOVA MACHINERY випускають лінійку коротких дискових борін ДУКАТ, які безперервно розвиваються і удосконалюються. Сьогодні ці машини стали найбільш затребуваними машинами серед аграріїв по всьому світу. У знаряддя досить широкий спектр застосування, і цієї осені борона стала незамінною в багатьох господарствах.

Сільськогосподарський рік на більшій території України видався нестабільним і посушливим. Непіддатливий твердий ґрунт став справжнім челленджем для українських агропідприємств «Дніпро» і «Агроголден», там на полях в Харківській і Дніпропетровській областях вирощують зернові культури, ріпак і соняшник. У компанії застосовують ряд знарядь LOZOVA MACHINERY, серед яких і ДУКАТИ з шириною захвату 8 і 12 метрів. «У цьому році у нас була особливо суха земля і найбільше нас виручив ДУКАТ, - каже представник фірми Сергій Мироненко. – Машина добре йде по сухому переущільнення ґрунту і відмінно подрібнює пожнивні залишки. Нам усім дуже сподобалася якість обробки і агрофон після роботи борони. Всього один прохід і поверхня ґрунту стає просто ідеальною».

Великим плюсом фермер вважає оригінальне технічне рішення «НУЛЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ», реалізоване у всій техніці бренду. За словами С. Мироненко тільки за цей сезон агрегат відпрацював понад 7 тисяч гектар без єдиного простою, не вимагаючи мастила, додаткових регулювань і налаштувань.

«Можу з упевненістю сказати, що кращі знаряддя для осені – це ДУКАТ, це єдине знаряддя, які працюють, що називається до останнього», – зазначив він.

У господарстві планують розширювати парк машин і першими в списку будуть дискові борони ДУКАТ, машини, які довели свою ефективність навіть в складних ґрунтових умовах при великій кількості органічної маси і бур'янів.

У LOZOVA MACHINERY завжди знайдеться рішення для кожного фермерства. І сьогодні на численні прохання аграріїв до модельного ряду коротких дискових борін тепер додався довгоочікуваний варіант ДУКАТ-8new з поліпшеним функціоналом.

Новинка доступна в продажу у офіційних дилерів LOZOVA MACHINERY.