LOZOVA MACHINERY демонструють 20-річний досвід і ефективні новинки на виставці АГРО-2019

10.06.2019

З 4 червня, на міжнародній виставці АГРО-2019, в Києві, найбільший український виробник грунтообробної техніки – ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ – демонструє низку новітніх розробок 2019 року.

У масштабній експозиції представлені новинки сільгоспагрегатів – результат технічних досягнень і комплексних рішень для українського та європейського ринків, який відповідає найвищим вимогам аграріїв.

2019 рік – показовий і ювілейний для компанії. Виповнюється 20 років ЛОЗІВСЬКИМ МАШИНАМ і легендарній зубовій бороні ЛІРА (яка є практично в кожному другому господарстві в Україні).

Також у цьому році лінійка дискових борін ДУКАТ відзначає свій 10-річний ювілей.  Саме десять років тому перші борони ДУКАТ вийшли із заводських цехів і були презентовані на «АГРО-2009».

Сьогодні ДУКАТ це:

• 10 конфігурацій машин із шириною захвату від 2,5 майже до 17 метрів;

• 12 оформлених патентів унікальних вузлів і рішень;

• більше 2000 господарств в більш ніж 20 країнах світу.

Новий вигляд LOZOVA MACHINERY

Компанія дбає, щоб техніка не тільки якісно обробляла землю і була вигідним вкладенням коштів, а й щоб аграріям було зручно, естетично приємно працювати в полі. Новий дизайн LOZOVA MACHINERY, в основі якого закладена природна досконалість форм, в повній мірі вирішує цю задачу. Динамічний і потужний зовнішній вигляд агрегатів відповідає духу і технічним характеристикам ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН: швидкісний, міцний, інноваційний, сучасний і прогресивний.

DSC_6581.JPG

«Ми вважаємо, що техніка повинна бути ергономічною та естетичною, а всі елементи – зручними в експлуатації. Тому з 2019 року робимо рестайлінг всіх агрегатів: почали з глибокорозпушувача та дискових борін. Розробки йшли більше року – готували сотні скетчів, дизайнів, проб і відбили потужність, прагнення, інноваційний дух «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН» – заявляє президент LOZOVA MACHINERY Роман Гіршфельд.

20190604_134317.jpg

ПРЕМ'ЄРИ LOZOVA MACHINERY

Найбільш очікуваною аграріями прем'єрою ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН став тракторний багатофункціональний напівпричіп-перевантажувач KELT XXL. Це новітня розробка ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН – трейлер, який може перевозити вантажі об'ємом до 43 м3.  А унікальна система розвантаження – за допомогою стрічкового конвеєра – розвантажує трейлер за 2 хвилини.

KELT може оснащуватися додатковими пристроями: шнековий перевантажувач, розкидач органічних добрив, а також інноваційною системою регулювання тиску в шинах.

0604191102.jpg

«Однією з переваг і відмінних рис трейлера є його повна відповідність правилам дорожнього руху за габаритами і навантаженням на вісь! Він спокійно та безпечно може їздити по дорогах загального користування», – розповідає головний конструктор ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН Олексій Гриненко.

Лідер сезону 2019 – дискова борона ДУКАТ з шириною захвату 9 метрів. Борона втілила в собі оновлений сучасний стиль ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН, новий дизайн і поліпшену конструкцію. Агрегат успішно пройшов випробування і вже восени його можна буде придбати у офіційних дилерів компанії.

photo5460939883825703479.jpg

«Я задоволений ДУКАТ, тому що швидкохідний, допоміг нам з посівною. Якщо раніше з іншими дисками ми проходили 7-8 км/год, з вашими дисками – 14 км/год. В 2 рази більше і швидше закрили площу», – зазначає власник ДУКАТ-6, Ткаченко Андрій Миколайович, ТОВ МОРІС, Чернігівська обл, Козелецький  район.

0603191330b.jpg

ДУКАТ-GOLD-6 – важка дискова борона з мінімумом обслуговування і максимумом продуктивності!  Техніка створена для роботи із залишками крупностебельних культур, ідеальна при обробці площ з пожнивною масою стеблин кукурудзи і соняшнику.  Випробування завершені і агрегат в серійному виробництві.

0603191331c.jpg

Глибокорозрохлювач ФРАНК-3 зі збільшеною до 3-х метрів шириною захвату.  Оснащений твердосплавними наконечниками HARD-SHELL, які відрізняються найбільш тривалим терміном служби в своєму класі. Агрегат представлений в новому дизайні, у нього посилено рама, вбудовані обслуговуються підшипникові вузли.

ДЕНЬ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY

З цими та іншими новинками можна ознайомитися на ДНІ ПОЛЯ, який пройде традиційно, вже вп'яте, в Лозівському районі Харківської області 25 липня. Тут можна своїми очима побачити якість роботи техніки і з'ясувати всі найважливіші для вас питання по експлуатації Лозівського МАШИН.

Агрегати, представлені на виставці, демонструють найважливіші характерні риси і всю вигоду використання техніки LOZOVA MACHINERY:

● «нуль обслуговування» – коли агрегат за весь життєвий цикл практично не вимагає втручання людини для обслуговування;

● мале споживання палива – дає неймовірну економію протягом року;

● максимально висока швидкість обробки грунту – в умовах скороченого агрономічного року набуває неймовірну важливість.

Техніка ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН цілком доступна українським аграріям - всі агрегати беруть участь у державній програмі 25% компенсації вартості (40% для фермерських господарств).

content_img.png

ЕКСПАНСІЯ LOZOVA MACHINERY

LOZOVA MACHINERY – єдиний український виробник, який настільки масштабно представляє свої продукти на світових ринках.  Не виняток і цей рік – техніка компанії представлена ​​практично у всіх європейських країнах на виставках, днях поля і демопоказах.

Окремо варто відзначити участь у найбільших виставках таких вимогливих до рівня техніки країн, як Великобританія і Канада (виставки LAMMA і Cereals), в найбільшій в світі сільськогосподарській виставці Агрітехніка в Німеччині, де виставляються кращі з кращих.

Україна – це країна з однією з найбільших за площею орних земель. І техніка ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН успішно пройшла перевірку практикою і часом: експлуатація в складних умовах і інтенсивне використання в повній мірі довели переваги бренду.

Щорічно компанія освоює нові типи техніки і розширює лінійки існуючої. Уважно прислухаючись до побажань клієнтів, ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ створюють нові і проводять модернізацію своїх традиційних агрегатів, модифікуючи їх до різних грунтових умов.  Створюють багатофункціональні і комбіновані знаряддя, що підвищують врожайність і прибутковість аграрних підприємств.

Саме такі технології і пропонують LOZOVA MACHINERY – нове покоління агротехніки, з якої гроші аграріїв орють!

DSC_6572.JPG