ua

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» до весняного сезону в Канаді – готові

04.03.2019

У Канаді все ще зима, а «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» вже готові працювати і допомагати місцевим фермерам в пошуку вигідних рішень для проведення перших польових робіт. Компанія відкриває агросезон участю в одній з найбільших і популярних у аграріїв виставці – The London Farm Show (6-8 березня, London, Ontario).

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» представлять офіційні канадські партнери – дистриб'юторські компанії «Higginson Farm Equipment» і «Dujin Tooling Inc».

Серед 350 учасників «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» будуть єдиним українським виробником. Експозицію бренду побачать близько 50 тисяч відвідувачів з різних провінцій Канади і країн Північної Америки.

Компанія презентує коротку дискову борону ДУКАТ-6. Знаряддя ідеально підходить для ґрунтово-кліматичних умов канадських регіонів. Висока якість і ефективність обробки ґрунту ДУКАТ-6 підтверджено численними польовими випробуваннями в місцевих фермерських господарствах. Канадські аграрії дали масу позитивних відгуків лущильнику і відзначили хорошу якість і рівномірну глибину обробки.

ДУКАТ незамінний в передпосівній обробці. Борона легко справляється з великою кількістю залишків крупностеблевих і зернових культур, сидератів і забезпечує закладення рослинної і органічної маси на глибину від 3 до 14 см. Агрегат покращує структуру ґрунту, зберігає його природний потенціал і оптимальний водно-температурний режим.

Запрошуємо всіх відвідати нашу експозицію всередині павільйону –№ 721I і стенд на відкритому майданчику - О-01.

Приходьте і переконайтеся самі, що з нами - ГРОШІ Пашуть!