Лозівські машини презентують продукцію для великого агрохолдингу Черкаської області

11.07.2017

12-13 липня Лозівські машини спеціально для «Умань-Аро» представлять роботу сучасної ґрунтооброблювальної техніки. Презентація відбудеться на полях холдингу (с.Греженівка Уманського району Черкаської області).

Лозівські машини представлять у роботі 4 агрегати:

• • Глибокорозпушувачі Франк-2,5 та Гульден-4, які забезпечують розпушування  ґрунту до 45 см. та які мають агротехнічний ефект 3-4 роки;
    • Дискову борону – лущильник  Дукат-5, особливістю якого є ефективна робота на полях зі складним рельєфом;
    • Культиватор передпосівний Червонець-8, яки дозволяє одночасно проводити розпушування та вирівнювання ґрунту.

«Представники холдингу зацікавилися нашою продукцією за результатами демо-показу Лозівських машин на одному з Днів поля. Найбільшу зацікавленість викликали наші глибокорозпушувачі. Для більш детального ознайомлення з можливостями  та технічними показниками наших агрегатів ми і проводимо демо-показ нашої техніки  ексклюзивно для холдингу на їх полях», - розповідає менеджер зі збуту Олексій Клименко.

Результатом активної участі Лозівських машин у різних виставках та демо-показах всеукраїнського  та міжнародного рівня  є висока зацікавленість не тільки аграріїв, але і великих агрохолдингів до продукції Лозівських машин та наміри її придбати. А тісна взаємодія з теперішніми та майбутніми споживачами Лозівських машин дає можливість розробникам  мати реальну картину  запитуваних  аграріями потреб до агрегатів  та формувати інноваційні пропозиції на ринку агротехніки. Ці фактори дозволяють Лозівським машинам займати лідируючі позиції у сегменті  енергоефективної сучасної ґрунтооброблювальної  техніки.

Нагадаємо, що оцінити роботу продукції Лозівських машин сьогодні може кожний аграрій. Акція на замовлення безкоштовного демонстраційного показу  техніки Лозівські машини діє протягом усього літа! Переконайтеся самі у якості роботи ґрунтооброблювальних техніки Лозівські машини на практиці!

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ